Производи


СОПСТЕВЕН УВОЗ И ДИСТРИБУЦИЈА
 
Медикус е ексклузивен увозник на производи од ЕСИ с.п.а. Италија. Од 2003 година ги увезуваме производите на ЕСИ Италија, диететски додатоци и фитопрепарати, кои до ден денес се присутни на пазарот нудејќи врвен квалитет и достапна цена за пациентите.

 

ЕКСКЛУЗИВНА ДИСТРИБУЦИЈА
ХЕРБА ЛАБОРАТОРИЈ - Медикус е ексклузивен дистрибутер на производите СИРУП ОД СМОКВА И СЛИВА (против опстипација) и РОГАМИЛ (против дијареа)
 
НУМИС МЕД - Козметичка колекција со уреа наменета за екстремно сува и чувствителна кожа

ДИСТРУБУЦИЈА

Покрај сопствениот увоз во аптеките во Македонија дистрибуираме и широк асортиман на производи од домашно производство и од увоз:

АЛКАЛОИД чаеви и козметика

НИВЕА комплетен асортиман
http://www.nivea.com/

БЕБИ НОВА - бебешка колекција на цуцли и шишенца 
http://www.baby-nova.de/index.php?l=2       

САНОСАН - бебешка козметика

ДУЛГОН - детска и козметика за возрасни

ЛАУРА ВАНДИНИ - козметички прозиводи за возрасни  

ПАРСА - колекција на четки, луфи ... за капење

GOSH - декоратива и тоалетни води

ИЛИРИЈА - козметички прозиводи за возрасни

ТОСАМА - санитетски материјали

ДОКТОРС - козметички и диететски производи

АУРА - козметички прозиводи за возрасни

ИМПАЛА - козметички прозиводи за возрасни

ГАЛАФАРМ - галенски производи